Palvelut yrityksille

Palvelullamme voit helposti analysoida koko kiinteistökantasi sähkönkäytön. Meillä on analyysejä varten suorat integraatiot kaikkiin tarvittaviin datalähteisiin, joten tilaaminen on sinulle vaivatonta ja saat tulokset nopeasti. Käytämme analyyseissä sähkönkulutuksen tuntidataa, rakennustietoja, säätietoja ja sähkön hintatietoja. Näiden lähtötietojen avulla saat näkyviin kuinka kiinteistösi käyttävät sähköä sekä mitä toimia ja investointeja yrityksesi kannattaisi tehdä, jotta saisit parhaat säästöt ja tuotot.

Sähkö on tällä hetkellä kallista eikä ole varmuutta siitä milloin hinnat palaavat taas totuttuun tasoon. Energiatehokkuus on nyt siis erityisen tärkeää. Rahan säästämisen lisäksi säästyy kuitenkin myös ympäristöä sekä samalle edistetään energiaomavaraisuuttamme. Konsultoinnimme avulla löydät mitkä mitkä toimet antavat parhaat tuotot ja näet mihin sinun kannattaisi keskittää huomiosi ja resurssisi energiaratkaisuissasi.

Analysoi koko kiinteistökantasi

Kun analyysi on tehty kiinteistöillesi, voit verrata mistä löytyvät kaikkein kalleimmat ylläpidettävät neliöt sekä näet missä on parhaat mahdollisuudet investoinneille. Voit verrata myös samantyyppisiä rakennuksia keskenään ja nähdä missä kulutus poikkeaa selkeästi muista. Näet myös kuinka kulutuksesi suhteutuu samantyyppisin rakennuksiin muualla Suomessa.

Löydä parhaat investointikohteet

Raporteistä näet kuinka kannattavia aurinkopaneeli-investoinnit ja ilmalämpöpumppuinvestoinnit olisivat rakennuksissasi. Aurinkopaneelilaskuri arvioi mikä on paras mitoitus aurinkopaneeleillesi. Jos aurinkopaneelit ovat liian pienet, investointi käy helposti suhteettoman kalliiksi kun taas turhan suurista paneeleista et pääse hyötymään täysimääräisesti itse. Lämpöpumppulaskuri arvioi myös, että kuinka tehokas ilmalämpöpumppu olisi sinulle paras siinä tapauksessa kun kiinteistösi käyttää paljon sähkölämmitystä.

Asiakkaitamme:

Ole yhteydessä niin annamme mielellämme näyteanalyysin valitsemastasi yrityksen kiinteistöstä. Luomalla tunnukset voit myös itse syöttää kiinteistön tiedot ja saat ohjeet kuinka saada raportti näkyviin.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme, ole yhteydessä ja keskustellaan lisää.

Yrityksemme

Renki Softwares Oy
Y-tunnus: 3234884-5

Puhelin

+358 500 310 341

Sähköposti

myynti@omasahko.fi