Juuri avattu

Me uskomme,
että maailma on täynnä taloudellisesti
erittäin kannattavia ja puhtaita energiatoimia.

Nämä teot voivat olla esimerkiksi sähkösopimuksen vaihto tai investointi omaan sähköntuotantoon tai energiatehokkuuteen.
Tehokkain tapa löytää nämä kannattavimmat energiateot on tarkastella ja analysoida dataa.

Tiimimme koostuu energia-alan ammattilaisista

Omasähkö.fi on Renki Softwares Oy:n tarjoama ja ylläpitämä palvelu.

Rakennusten omistajilla saattaa heidän tietämättään olla sähkölaitteina selkeitä rahareikiä tai he voivat tietämättään istua kultakaivoiksella ja pystyä saamaan erinomaisia tuotttoja energiainvestoinneilla. Palvelun tavoite on auttaa asiakkaitamme löytämään nämä ongelmakohdat ja mahdollisuudet.

Yrityksemme perustettiin vuonna 2021 ja tiimimme koostuu energia-alan pitkänlinjan ammattilaisista ja ohjelmistoasiantuntijoista. Yhdessä voimme tarjota maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisen palvelun yrityksille ja kotitalouksille saada dataan perustuvaa konsultointia sähkönkulutuksestaan.

Rahan ja ympäristön säästäminen kulkevat käsi kädessä

Palvelu valjastaa kaikki mahdolliset datalähteet, jotta asiakaamme voivat tehdä juuri heille parhaimmat investoinnit ja toimet. Yhdistämme palvelussamme paikkatietoja, säädataa, sähkön hintadataa sekä asiakkaidemme energiankulutusdataa.

Energiakulutuksen saamisen mahdollistaa Fingridin ylläpitämä Datahub, johon asiakkaamme antavat Omasähkö.fi palvelulle valtuutuksen hakea kulutusmittauksensa.

Tavoitteemme on säästää asiakkaidemme rahaa 100 miljoonaa euroa sekä auttaa asentamaan 100 MW aurinkopaneeleitaja 100 MW lämpöpumppuja Suomeen. Näiden toimien kautta säästämme yhdessä luontoa sekä teemme Suomesta energiaomavaraisemman.

Kiinnostuitko?

Jos sinulla on kysyttävää palvelustamme, ole yhteydessä ja keskustellaan lisää.

Yrityksemme

Renki Softwares Oy
Y-tunnus: 3234884-5

Puhelin

+358 500 310 341

Sähköposti

myynti@omasahko.fi